Unieke vergaderlocaties

dooradmin

Unieke vergaderlocaties

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar unieke vergaderlocaties? Vergaderen elders op locatie wint aan populariteit, zoals vergaderen in het groen, in musea, op de boot, maar ook onderweg vergaderen in een ultra moderne, luxe vip bus behoort tot de mogelijkheden. Want de vip bus heeft alles in huis om een moderne presentatie te houden, of om te vergaderen.

De vip bus is een verrassende, maar meer dan volwaardige keuze als vergaderlocatie, waar u wellicht nog nooit eerder van hebt gehoord, of aan gedacht hebt!

Vergaderen waar ├║ wilt

Doordat de vip bus vele opties en comfort biedt, kunt u vergaderen waar u maar wilt: onderweg naar uw zakelijke bestemming, of misschien is de bestemming wel een rustig strand, waar u met z’n allen na geniet in een fijn strandpaviljoen, om vervolgens lekker uit te waaien tijdens een strandwandeling.

Kiest u liever voor een een stadse bestemming, bijvoorbeeld het meer dan sfeervolle centrum van Delft, Haarlem, Maastricht of Gouda? Welke bestemming u ook uitkiest, de ervaring van vergaderen in de vip bus is beleving op zichzelf!

U reist naar de bestemming die u zelf uitkiest en u kunt vergaderen op elk gewenst moment in de vip bus.

Dit maakt de vip bus tot een unieke vergaderlocatie: onderweg, aan het meer, bij het bos, aan het strand, of waar u maar wilt.

VIP bus, een unieke vergaderlocatie

Overal door heel Nederland kunt u een vip bus huren. Maar wat is dat nu precies, zo’n vip bus? De vip bus is te huur in 3 verschillende varianten:

  • Kleine vip bus, vervoer tot 16 personen
  • Vip bus, vervoer tot 35 personen
  • Vip bus, vervoer tot 50 personen

Wat maakt de vip bus nu zo bijzonder? Dat het hier niet om een standaard touringcar gaat moge duidelijk zijn. De vip bus is zo ingedeeld dat er ook tafels aanwezig zijn, de bus is dus niet geheel gevuld met slechts banken en een looppad. Maar dit is slechts een klein voorbeeld. Van de vip bus mag u het volgende verwachten.

De mogelijkheden van de vip bus

  • De vip bus kent ronde tafels, zodat er vergadert kan worden
  • Er zijn LCD schermen aanwezig, t.b.v. presentaties bijvoorbeeld
  • Er is wifi beschikbaar
  • De vip bus beschikt over moderne multi media technieken
  • De vip bus biedt brandingsmogelijkheden, zoals ‘auto reclame’
  • U kunt optioneel kiezen voor catering aan boord en een hostess
  • En vele andere mogelijkheden …

Kiezen voor de vip bus staat garant voor een unieke ervaring!

Zakelijk vervoer op maat

Zoals u ziet kunt u zelf bepalen of u kiest voor catering aan boord, uitgeserveerd door een hostess. U bepaalt zelf wat er op de menukaart komt, in overleg, en hoe groot of kleinschalig u het hebben wilt.

Daarnaast kunt u een eventuele presentatie kracht bij zetten door de vip bus uw product aan de buitenzijde te laten beplakken. Tal van evenementen kennen de promotie door middel van een vip bus. Een vip bus beplakt met uw product trekt de volle aandacht van het publiek ter plekke. Daarnaast kunt u er voor kiezen het publiek toegang te geven tot de vip bus, alwaar u promotie artikelen uitdeelt, of een andere promotionele actie houdt.

Daarnaast kunt u vanzelfsprekend een bestemming buiten Nederland uitzoeken waar de reis naar toe gaat.

Tot slot kunt u al uw wensen vooraf doornemen met het vip bus verhuurbedrijf. Zij nemen samen met u door waar de wensen en aandachtspunten liggen, maar ook kunt u rekenen op vakkundig advies, zodat uw vergadering, of bedrijfspromotie tot een geslaagd moment leidt!

Graag tot ziens aan boord van de vip bus! Een unieke vergaderlocatie geheel op maat verzorgd, binnen en buiten de Nederlandse grenzen!

Over de auteur

admin administrator