Vervoer huwelijk

dooradmin

Vervoer huwelijk

Uw bruiloft is niet af zonder de aankomst van u als bruidspaar in heel bijzonder vervoer. Sommige bruidsparen kiezen zelfs voor een paardenkoets! De meerderheid houdt het echter bij een bijzonder type auto, wat écht geschikt is als trouwwagen.

Welke type auto?

De meest voorkomende type trouwauto’s zijn:

  • – De volkswagen Kever
  • – Sportwagen, al dan niet futuristisch
  • – Klassieke wagen, old timer
  • – Cabriolet uitvoering, zoals die van Mercedes-Benz, of Jaguar

Zoveel mensen zoveel smaken; voor ieder paar geldt weer andere wensen én emoties bij een auto. De Volkswagen Kever is een echte hippie-urban trouwauto, die schattig oogt. Een wat sportievere auto past daarentegen vaker bij stellen die vooral voor ‘glamour’ gaan. De klassieke old timer is een echte traditionele trouwauto voor niet alleen de wat meer conservatie koppels, maar ook stellen met intellectuele bagage laten hun keuze vaker op de old timer vallen. Een cabriolet uitvoering is er voor de echte levensgenieter: iedereen mag het stel zien, en geflankeerd door bloemen oogt deze auto als uit een film.

Huren of zelf organiseren?

Waar doe je verstandig aan als bruidskoppel: een bruidsauto huren of zelf regelen? Er zijn door het hele land autoverhuurbedrijven gevestigd waar een bruidsauto te huur is. Handig, je hebt er geen omkijken naar en vaak is er keuze uit meerdere modellen. Het enige nadeel kan het soms forse tarief zijn.

Zelf organiseren? Sommige stellen zijn zelf de gelukkige eigenaar van een bijzondere auto, of hebben iemand binnen hun kennissenkring die een fraai exemplaar bezit. Zo rijden er in Nederland nog heel wat oude Mercedessen rond bijvoorbeeld, waarvan sommige de status ‘old timer’ bezitten (25 jaar of ouder). Een Mercedes-cabrio is bijvoorbeeld een waanzinnige, chique blikvanger.

Is de auto in orde?

Let wel, indien je zelf het vervoer regelt, zorg dan dat de auto in optimale staat verkeerd; pech onderweg is het laatste waaraan je moet denken.

Mocht er onverhoopt snel een onderdeel nog besteld moeten worden, dan doe je dat vliegensvlug online. Onderdelen voor het Duitse automerk Mercedes hier online www.AUTO-onderdelen24.nl

Natuurlijk kun je ook online terecht voor onderdelen van andere automerken/ old timers, of auto’s die je zelf hebt georganiseerd: laat de auto goed inspecteren, controleer op zijn minst: de banden(-spanning), het oliepijl, koelvloeistof en ruitensproeistof.

Vervoer gasten

Hoe vervoert u de dag-gasten tijdens de bruiloft? Het komt vaak voor dat de kerkelijke inzegening, of de ceremonie op het stadhuis elders plaatsvindt dan waar de receptielocatie zich bevind. U kunt er in dat geval voor kiezen uw gasten via ons taxibedrijf te laten vervoeren; wij verzorgen taxivervoer voor kleine en grote groepen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over de auteur

admin administrator